19 Nisan 2010 Pazartesi

Fener Gol Gol Gol! Şampiyonluk Geliyor!




İkinci yarı uzun süre bu tezahüratı yaptı tribünler. Gençler deplasmanındaki Şampiyonluk Gidiyor, bu kez Geliyor olmuştu. Futbolcuların inanmışlığı yüzlerinden okunuyordu ve hak edilen bir galibiyet geldi. Güiza ve Alex bomboş pozisyonlarda o golleri atsalar maç 3-4 de olabilirdi ilk yarıda, ama gene stressever Fenerbahçe ikinci yarı işi zora soktu. Bilica denen adam da hem yaptırdığı penaltı hem de penaltı noktasını kazımasıyla Fenerbahçe'ye yakışmadığını bir kez daha gösterdi. Bu adamı seneye gönderip Lugano'nun yanına world class bir stoper lazım seneye. Güiza da bu golleri kaçırıp neyi atacak artık. Yatacak yeri hala yok gözümde. Semih de oyuna 75 de falan girmeliydi. Şimdi önümüzde çok önemli 5 maç var. Vedo, Bilica en az 2'şer maç yok, Gökhan Gönül sezonun son maçını oynadı, ama artık bu saatten sonra bu birlik, bu mücadele ve dayanışmayla kimse karşımızda duramaz.


Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş
Fenerbahçe (4-4-1-1) Volkan (9) - Gönül (8), Bilica (5), Lugano (8), Santos (8) - Selçuk (8), Emre (7), Özer (6) (Vederson-5), Topuz (7), Alex (8), Güiza (6) (Semih-7).
Beşiktaş (4-3-3) Rüştü (7) - Kaş (5) (İnceman-7), Ferrari (8), Sivok (8), Üzülmez (6) (Serdar-6) - Toraman (8), Ernst (5), Fink (7) (Holosko-6) - Tello (5), İsmail (8), Bobo (6)


Fenerbahçe Spor Klübü tarihi bir yıla doğru gidiyor bu sezon. Tüm branşlarda başarı ve Ali Koç'un dediği gibi hepsinde farklı rakipler var ve işin ilginci bu rakiplerin hiçbiri yüzyıllık rakiplerimiz değil. Fenerbahçe - Bursaspor, Fenerbahçe Ülker-Efes Pilesen, Fenerbahçe Acıbadem-Rakipsiz, Fenerbahçe-Ziraat Bankası, Arkas, İBB. Kim ne derse desin, futbol ile ilgili ne kadar eleştirirsek eleştirelim, Aziz Yıldırım bir efsanedir ve Fenerbahçe Spor Klübü'nün talihi ve tarihini değiştiren başkandır. Eksik olmasın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder