7 Mayıs 2009 Perşembe

Chelsea F.C. 1 - 1 a F.C. Barcelona



Son dakikada koltuktan kalkıp goool diye bağıracağım aklıma gelmezdi. Ben ne zaman Barça taraftarı oldum? Olmadım tabii ki, bilinç altında sevgi beslemeye başlıyor demek ki insan bu güzel insanları görünce. Hep atak düşünen, sürekli pas yapan, oyunu asla çirkinleştirmeyen, rakibe kasti hareket yapmayan; hatta negatif hiçbirşey yapmayan ütopik bir takım oldu Barcelona. Son yıllardaki futbol güzelliğini yitiriyor klişesine en güzel cevabı veriyorlar.









Chelsea için de yazık oldu 180 dakka kontrolde götürdükleri turu 90+3 de yedikleri golle vermeleri. Ama işte Hiddink'in taktik dehası osu busu. Yok kardeşim 10 kişi Barça'ya karşı 4 kişiyle bile gelemedi Chelsea. Tüm oyuncuların suratlarında korku vardı. Hiddink'in dediği gibi Şampiyonlar Ligi Kupası için Chelsea'nin yaşlanan oyuncuları belki de son şanslarını kaçırdılar. Ballack'ın esas öfkesi de zaten onun içindir de zaten.




Herkesin beklediği final gerçekleşiyor. Roma'da geçen yılın şampiyonu United, Barcelona ile oynuyor. Son yılların en güzel finallerinden biri olmaya adaydır. Xavi, Iniesta, Messi, Henry, Etoo, Christiano Ronaldo, Rooney, Giggs, 27 Mayıs'ta saat 21,45'te.



1 yorum:

  1. Ewwet, Barcelona gerçekten göze hoş gelen futbol oynuyor...ama herzaman iyi oynayan mı kazanır...bence dün akşam Chelsea takımının bu şapiyonadaki emeği yaşlı ve görme özürlü bir hakem tarafından gasp edilmiştir....yaşanan olaylar Türkiye'de olsa bu hakem değil futbol maçında, şenlikde bile düdük çalamaz...Bu açıdan bakınca bizimde kendi ligimizdeki hakemlere ne kadar yanlış bir önyargı ile yaklaştığımızı anlıyorum. Sonuç olarak, Man U vs Barca finalinin gerçekten seyrine doyum olmayacak bir karşılaşma olmasını bekliyorum

    YanıtlaSil