13 Mayıs 2009 Çarşamba

Fortis Türkiye Kupası 2008-09

Bugünkü FB-BJK maçının muhetemel kadroları; Fenerbahçe (4-4-1-1): V.Demirel, A.Bilgin, G.Gönül, D.Lugano, R.Carlos-S.Şahin, E.Belözoğlu, U.Boral, Deivid-Alex, D.Güiza. Beşiktaş (4-3-3): R.Reçber, E.Dağ, İ.Toraman, T.Sivok, İ.Üzülmez-E.Cisse, F.Ernst, Y.Şimşek-R.Tello, F.Holosko, Bobo. Lig maçındaki tablo tersine dönmüş durumda. Ligde havlu atan Fenerbahçe stres altındaki Beşiktaş'ı İnönü'de 2-1 yenmişti hem de sezonun en iyi oyunlarından birini oynayarak. Şimdi ise 25 yıldır kupayı kazanamayan Fener, lige verdiği önemi kupaya vermeyen Beşiktaş karşısında. Bu akşam nasıl olacağını göreceğiz. Yayın 20.00'da Show'da.

Fenerbahçe'nin maç kadrosu açıklandı, yukarda saydıklarımız dışında kadroda V.Babacan, Ö.Turacı, D.Barış, C.Maldonado, Josico, G.Vederson, C.Kazım, S.Şentürk. İzmir'e götürülen kadro 19 kişilik. Maç kadrosu 18 kişi. Yasin Çakmak, Burak Yılmaz, Gürhan Gürsoy, Can Arat, Edu, İlhan Parlak, Gökhan Emreciksin maç kadrosunda yok. Bu arkadaşlar İzmir'e niye götürülmez anlamadım. Aragones takımdaşlık duygusunu köreltmek için elinden geleni yapıyor. Fener kupayı aldı diyelim sadece kadroda olanlar mı kutlayacak. Diğer oyuncuların maliyet yüzünden mi İzmir'e götürülmez? Nedir bu vurdumduymazlık. Menejer denen Volkan Ballı Efendi ne iş yapar? Onu geçtim Josico ile Maldo kadroda var Yasin Çakmak kadroda yok! Bu nasıl biz zihniyettir. Aragones ile sezon sonu Fener kesin olarak yolları ayıracak çok da hayırlı olacak, zaten en başında getirilmesi hataydı. Fener'in öyle çok fazla paralara transfere ve hocaya da ihtiyacı yoktur. Yapılması gereken futbol şubesini yeniden düzenlemektir. Altyapıya önem vermektir ve uzun vadeli planlar yapmaktır. Transfer yap sezonluk takımlar kur planının bugüne kadar işe yaramadığı aşikardır. Karar verilmesi gereken Chelsea-R.Madrid gibi transferci mi yoksa Man.Utd, Barcelona gibi plancı mı olmaktır. İkincisinin daha maliyetsiz ve zevkli sonuçlar ortaya çıkardığı da barizdir!

1 yorum:

  1. Bööle gelmiş bööle gider.....korkarım vallaahhh
    Bize de bir gün kupa nasip olur inşalllaahhh
    Takımın tamamının gönderilmemesi çok saçma....eleme maçları olsa anlardım
    ama bu sonuçta son maç ve diğer oyuncularda lisanslı futbolcularımız ise ve kupada buaraya gelmemizde en ufak bir katkıları olmuşsa...( ki bence olmuştur ) takımla beraber sevinmek ve hatta ve hatta eğer sonuçta üzülmek varsa beraber üzülmek onların hakkıdır..Bence zaten TAKIM olmanında anlamı budur....antu Aragonesin ilk başarısızlıklarında ne güzel yazmıştı.....Yarınlarımız daha önemli diye....ewwet o yarınlar kulübü yöneten sayın yöneticilerimizin elinde....onları sağduyuya çağırıyorum ve dediğin gibi barcelona,arsenal,man. u modelini, en azından Türkiye şartalarında oluşturmalarını bekliyorum.

    YanıtlaSil